04 liepos, 2006

vasaros pavakario haliucinacijos...

...+32° kambaryje, nors atidaryti visi langai ir balkono durys. Orą lyg vatą sunkiai vynioja nedidelis stalo ventiliatorius. Apie ką, žmogau, gali dar galvoti, kiurksodamas prie įkaitusio kompo karštoje ir tvankioje patalpoje? Bet koks galvojimas panašus į sulėtinto veiksmo juodai baltą filmą.Kaip tik tada ir lenda galvon beveik siurrealistinės karštos popietės haliucinacijos. Jos nerealios tik man, žinoma. image hosting Nereikia nė perdaug vaizduotės prievartauti - štai aš, glostomas švelnaus pavakario brizo, apimtas malonaus tingulio, drybsau švariame ir tuštokame paplūdimyje. Vanduo vėsus ir skaidrus, oras visai nekarštas. Nepersiokiaja mintys apie kažkokius neužbaigtus darbus, tiesiog gera žinoti, kad ir ryt ir poryt bus tokios pat nerūpestingai saulėtos ir tokios pat palaimingos nieko neveikimo dienos.
...Ką gi, gal kada nors...


.Posted by Picasa ...purslai: vėsios jūros ir dar vėsesnio alaus...

žymės:

1 Comments:

Anonymous Anonimiškas said...

sveiki. senokai cia lankiausi. atrodo tolokai paejeta i prieki...
"Da Vincio kodo", kaip knygos manija prauze vasari. kalbejo visi, kas tik netingejo. skaiciau ir as, ir kazkur uzmeciau. vargu ar norejau ka komentuoti. filmo nemaciau, bet nieko ypatingo apie ji neisgirdau.
paskutiniai vakarai is tiesu tvankus. bet kazkas sake, kad artimiausias 7 sav lis. sunku isivaiduoti. ir kas per krastutinumai? turint galvoje, kad gyvenu prie upes, gali tekti isgyventi Nilo potvyni:))) laimei, atstumas tikrai saugus.

liepos 08, 2006 8:41 popiet  

Rašyti komentarą

<< Home