06 gegužės, 2006

Ciao, Tunturi...


Du dailūs suomiški dviračiai - Tunturi VIp ir Tunturi Kavalieri - šiandien paliko mūsų namus. Gyvendami daugiabučio ketvirtame aukšte, įsitikinome, kaip nepatogu juos turėti ir jais važinėtis ten, kur gyvename: nelengvas ir nemalonus tampymasis laiptine aukštyn žemyn (jie ganėtinai sunkūs, o ir į liftą netelpa), mūsų rajono gatvės ir trasos iki miesto centro ar atokesnių rekreacinių zonų nuolat užkimštos automobiliais ir jų variklių dvoku.






Kelis kartus dviračius buvome nusivežę į kurortą prie jūros (teko juos kiek išardyti, kad tilptų į automobilį - tuomet dar nebuvo galimybės įsigyti stogo bagažinių). Tąsyk turėjome neišpasakyto malonumo važinėtis švariomis kurorto gatvelėmis bei parkais ir jausti beveik nevaržomą judėjimo laisvę. Laikėme juos bemaž šešiolika metų, vis tikėdamiesi kada nors vėl, kada nors dar...
Taip jau atsitiko, kad visai nauji ir labai dailūs dviračiai metais griozdino gerą kambario gabalą ir dulkėjo be jokios naudos. Tad šiandien jie iškeliauja pas gerus žmones ir prisiekusius dviračių gerbėjus, sugebančius nesusikurti sau problemų dėl jų laikymo ir saugojimo. Jie tiesiog važinės dviračiais, aktyviai jais naudosis - ko ir pasiilgo abu Tunturiai...
Gero, malonaus ir saugaus kelio, geros sėkmės jiems visiems - ir dviračiams, ir važiuotojams!

.Posted by Picasa ...Abu dviračiai iškilmingai pajudėjo į savo naująją buveinę.
.........Ciao, Tunturi...

žymės:

04 gegužės, 2006

laiko fenomenas

FENOMENALUS LAIKO IR DATOS SUTAPIMAS.
Šiąnakt žmonijos laukia neįprastas reiškinys - paros pradžioje valandos, minutės, sekundės ir datą žymintis skaičiai išsirikiuos į nuoseklią eilę: 01.02.03.04.05.06.
Tokie išimtiniai skaičių sutapimai būna kartą per šimtmetį. Daugelyje šalių žmonės ruošiasi sutikti šį istorinį fenomeną. Kai kurie ezoterikai tiki, kad būtent tuo metu iš atmosferos į Žemę atsiveria mistinis tunelis, kuriuo teka kosmoso harmonijos spinduliai, suteikiantys ypatingos energijos.
Kitas toks sutapimas vyks po 72 metų. Tai įvyks lygiai 12 valandą 34 minutės birželio 5 dieną 2078 metais. Tuomet skaičių seka bus:12345678.


.Posted by Picasa
www.lrt.lt

žymės: