05 sausio, 2008

metamorfozės...

...Na štai - visai atsitiktinai užtikau tokią mielą galimybę staigiai pasikeisti - pavirsti kad ir į Richard Gere... arba į Elton John (nors į pastarąjį nelabai norėčiau)...
...Smagus ir naudingas tinklapis MyHERITAGE
leidžia ne tik pažaisti supanašėjimais į žinomus žmones, tačiau siūlo ir visai rimtų dalykėlių: galima susitverti įspūdingai iliustruotą savo šeimos genealoginį medį, sukurti personalinį šeimos puslapį internete, netgi bandyti susirasti tolimą giminaitį, kurį programa paieškos pasaulinėje duomenų bazėje pagal pateiktą aprašą. Pasiūloma ir žavinga veidų atpažinimo technologija - čia galima pabandyti identifikuoti nepažįstamus žmones jūsų fotonuotraukose, arba surasti jūsų paties ar jūsų giminių veidelius kitų interneto naudotojų paskelbtose nuotraukose. Ir dar nemažai kitokių įdomių galimybių - beje - nemokamai. Nebūdamas įsitikinęs, kad man reiktų visa tai išbandyti, iš pradžių ėmiausi žaismingų metamorfozių. Pasitelkiau kai kurias šeimynines nuotraukas iš savo archyvo, kad įsitikinčiau, jog kiekvienas mūsų turi šansų tapti kokia nors įžymybe.
Į ką gi pavirs mano gimdytojas?..


Mano miela sesutė be didelių pastangų tampa Sharon Stone...


Dukterėčiai Kamilei beliko tik nusišypsoti - ir ji jau supermodelis Gabrielle Union...


Mano bičiulis Žilvinas transformuojasi į žymų gamtos tyrinėtoją...


Nesitikėjau, kad geriausias mano kolega išvirs į palestiniečių lyderį...


Na, čia tai jau kiaulystė... mano brolis neturi su juo nieko bendra ..


O aš pats? Nemanau, kad čia mes tokie jau panašūs...


Ir šita metamorfozė vėlgi neįtikėtina... gal tik akinių panašumas?..


Na, pakaks... dabar jūsų eilė. Pasiruoškite visokiems mieliems atsitiktinumams. Spauskite čia - ir pirmyn - transformuokitės į kokią nors įžymybę!
...Štai dar pavyzdėlis - įžymiais aktoriais, sportininkais ir politikais save pamatė mūsų autoklubo nariai. Jiems tereikėjo įdėmiau į save pažvelgti veidrodyje:

žymės: , , ,